I väntan på den nakna kocken

Nu sitter vi här och väntar på den nakna kocken. Den nakna kocken ska laga utsökt pizza till oss. Albin hoppas på peperoni eller ser inte detta lite suktande ut:

Lifvsnjutarna

Albins framtid


wihooooooo

Kameran är tillbaka!!! nu återstår endast ytterst få bilder att fotografera och sen får ni ta del av våra liv de senaste månaderna, tagga!!!!!! Det har ju som ni kanske märkt inte förekommit så mycket bilder på bloggen från oss på senaste tiden, det beror just på att vi fotat mycket med mina analoga kamera och albin är lat helt enkelt. jag har iaf tagit några halvfina bilder på min mobil under helgen, så jag hoppas det duger för den här gången!
Claudio

Storebroder är tillbaka

Ikväll ska jag, Claudio, Qi, Moa och Siri besöka bigbrother. Självklart är vi VIP.
Albin

Skratt

Vad är en lifvsnjutare egentligen? Ja, läs bloggen så får ni reda på detta. Om ni får för er att inte läsa bloggen vilket jag tycker låter väldigt korkad, så kommer jag nu berätta en hemlighet för att lära er känneteckna en riktig lifvsnjutare. En lifvsnjutare gillar att ha kul och därför skrattar lifvsnjutaren mycket. Skratt kan man få genom vänner, tv mm. För att vara en lifvsnjutare måste man se det roliga i livet istället för det tråkiga. Det kommer ge er så mycket skratt som bara den.

Övning:


Nästa gång ni får ett skrattanfall och skrattar i minst en minut. Då är er uppgift att efter ni har skrattat försöka känna er olyckliga. Jag skulle säga att det är näst intill omöjligt. Denna övning kan ge er en ökad förståelse för hur viktigt skratt är för att må bra och jag hoppas att ni gör det till en vana att se det roliga i saker och skratta, skratta och skratta!


Om ni känner att ni inte har något att skratt åt men vill starta vanan att skratta mycket så ger jag er en länk som ni ska kolla på varje dag. Gör det en timme per dagen i en vecka och ert liv kommer bli mycket roligare plötsligt.

http://9gag.com/

Albin

Sverige


Dagens Katy

Idag är det dags för mej att äntligen gottgöra en mycket värdefull tjej, hennes namn är Josefine. Jag har tyvärr inte fått möjligheten att träffa Josefine idag då hon tyvärr är sjuk, men inte sörjer hon för det! Jag insåg idag när jag rullade igenom min Instagram-feed vilken äkta lifvsnjutare hon verkligen är! Här är en bild av henne där hon (lifvsnjutare) badar (lifvsnjutigt) medan hon kollar på workaholics (också lifvsnjutare). Varsegod!

Claudio

Siri Arwskog myndig!!

Idag har vi överaskat Siri som idag fyllde 18 år. Hon firade med mjöd och tatueringar. Manligt!

Albin

varma kyckling

Äter chicken nuggets som smakar utländskt, hot sås och lyssnar på elak musik. Inte illa för en måndag.

kalla cheeseburgare

Kanske inte låter gott men tro mig, det är det!

Claudio

Houston, we have a problem


Idag har en person som haft mycket stort inflytande för värlends musik gått bort. För mig är hon som vilken person som helst och jag förstår inte varför folk ska bomba hela Facebook med hennes namn om de inte ens lyssnar på henne. Samma sak varje någon kändis dör. De som verkligen lyssnar på henne förstår jag dock exakt varför de skriver det på Facebook. Det är ju inte så kul när ens idoler går bort.

Det som är tragiskt med det hela är att det är drogerna som var hennes död och att det är hennes egen man som har fått henne att börja med detta. Det är otroligt synd att det finns folk som blir så beroende av någonting så det slutar som detta. Många personer drömmer om att bli världskända men jag tror faktiskt inte att livet som världskändis är ett särskillt kul liv. Du måste dessutom prestera för att hålla ditt rykte vilket gör att man kan överväga att börja med droger

Så jag säger:

R.I.P Alla personer som har dött för sitt drogmissbruk


Albin

Ny kategori

I denna kategori kommer Albin skriva sina åsikter om aktuella saker.

Rysningar

Den här låten har delar som ger både mig och Clauds rysningar. Positiva sådana. Dessutom är det här en av mina favoritlåtar och ni alla borde lyssna på den.
  • Albins rysning 1:14-1:35
  • Claudios rysning 2:36-3:00
Har ni någon låt som ger er rysningar?
Albin

Det e dags för söndagsmys

Nu ska jag kolla på Big Bang Theory och äta pizza med mig själv som avslut på en underbar helg!

Claudio

Festlighetscomeback

I och med vår comeback så startade festligheterna igen på riktigt. Det har varit en fantastisk helg och vi alla har haft det bra. Tyvärr så bjuds det inte på några bilder idag men we do wathehell we want så vi skiter idet.

Fredag:

  • Du du du du du du, du du dududu
  • Du du du du du du, du du dududu
  • Du du du du du du, du du dududu
  • Du du du du du du, du du dududu
  • Konstaterande: Claudio äger på tecken
  • Qi utövade en vana
  • Albin gjorde bicicletas i slowmotion. Skillz
  • White Castle hittades
  • Albin fick liten yta
  • Qi berättade om ett utmärkt erbjudande
Lördag:
  • Det väntades överraskningar
  • Karman hämnades på Albin. Hårt
  • Neil gillar #
  • Polycesters älskning var på besök
  • Erik gav oss emmabodatagg
  • Mange Makers var på besök
  • Claudio var försvunnen
  • Kristian lyckades med sitt mål
  • Joakim var lifvsnjutig
  • FK vaktar centrum

Festbloggaren

Today is his day

 

This is machellano. Han är vår snälla vän som är snuff. Han tycker att man ska passa på och "Fight for your right to PARTY"


Grekisk lifvsnjutargud

Bacchus, Vinguden

Zatacka gör också comeback

Länge har nog saknaden varit stor hos många av er, vare sig den har varit medveten eller undermedveten. Den bästa tiden i erat liv var förmodligen den tid då ni spenderade många timmar framför en dator på en fritidsgård eller dylikt med era vänner och spelade ett av tidernas bästa spel; Achtung die kurve!

Och för er som inte har nån aning om vad jag pratar om så är detta inlägg fortfarande väldigt värdefullt att fullfölja.

Det är nu så att detta spel har äntligen gjort en comeback! Jag vet inte hur länge det har varit uppe men jag själv har nyligen upptäckt onlineversionen och jag kan äntligen färdas tillbaka till mina yngre dar. Det har nu även kommit ett såkallat arcade mode som är lite mer avancerat än originalversion men faktiskt ännu roligare!

Nu ska jag inte babbla mer utan låta er sätta igång, spelet hittar ni här:

http://achtungdiekurve.net/


Dagens Lifvsnjutare

En bild säger mer än tusen ord


Albin

Mr. Oizo till Emmaboda


NATTMAT ♥

Claudio


Kvitter, kvitter

Nu när bloggen har gjort comeback förstår jag att många är väldigt glada. Bloggen kommer uppdateras ofta men om ni inte kan få nog av Lifvsnjutarna kanske ni vill ha uppdateringar om livet som en äkta lifvsnjutare 24/7. Det ända jag kan göra för er är att länka till lifvsnjutarnas twitter konton där ni får realtidsuppdateringar om ni endast trycker på knappen 'Follow'.

Claudios Twitter:
https://twitter.com/#!/valpousta

Albins Twitter:
https://twitter.com/#!/AlbinFriedner

OBS! Du kan endast följa personer om du är medlem på Twitter.



Albin

BOYS ARE BACK IN TOWN

ALBIN HAR HAFT HUVUDVÄRK OCH CLAUDIO HAR VARIT FÖRKYLD
MEN NU ÄR VI SNART FRISKA
OCH DET E BANNEMIG DAGS FÖR EN COMEBACK!!! TAGGAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

RSS 2.0