Hello me

Hejsan svejsan bloggen!
Idag vaknade jag med ett djupt, härligt andetag till fågelkvittret utanför fönstret. Jag var rikligt pigg även om jag hade sovit 5 timmar. Jag gick till mitt arbete som vaktmästare på Södersjukhuset och började jobba. Det jag gör på mitt jobb är att skjutsa vagnar här och var på SÖS och hjälpa till i lagret.Ibland finns det inget att göra och då sitter alla och lyssnar på fest hos mange. Det är skitkul! Självklart fick man sluta en timme tidigare för att man hade jobbat så bra, fast alla hade tydligen jobbat bra den dagen så de fick också sluta tidigare.
Efter jobbet drog jag och mötte min kära familj och vi gick sedan till en härlig restaurang där man får rått kött och rå haloumi som man får grilla själv på deras specialgrill. Det var fantastiskt gott och någon snubbe som hette Eric gick runt alla och frågade om de ville ligga. Han hade till och med skrivit en låt till de bara för att få ligga.
När jag kom hem fick jag massvis med jordgubbar att avnjuta samtidigt som jag lyssnade på Mord Fustang som kommer till rasslebyggd om en månad. Fett.
Tog en spontan resa till hawaii och har precis dragit mig ner till stranden



välkomna


RSS 2.0