lifvsnjutartips #8 - bli av med hicka

Detta är ett knep jag faktiskt kom på själv i mina yngre da'r. Självklart är jag inspirerad från andra kända knep men detta är det enda som funkat till 100% på mig! Det är så enkelt som så att det enda du behöver göra är att dricka ett glas genomskinlig läsk (sprite, mineralvatten mm) uppochner. Sen ska du vara så gott som botad! Det var allt för mig idag, tack och hej!
Mvh Claudio

första advent

deg <3


December = Nykteristmånad

Fram till nyår kommer jag inte dricka en droppe alkohol niceman. OBS. glögg är ett undantag
//Albin

Mördarna

Ses vi på Hultsfred nästa år? JA DET GÖR VI

söndagskänslan

Mvh Claudio

ready for the weekend

PARTAYY HOS ELIN IKVÄLL. BE THERE OR BE ▀
Mvh Claudio

lifvsnjutig dag

Idag var det en väldigt lifvsnjutig dag i MediaGymnasiet då jag och Kristian blev nostalgiska och byggde ett fort i skolan.

Moa byggde en trippelsäng av stolar.

Och inte nog med det så bjöd kafeterian på gratismackor, som enligt Moa är väldigt inne just nu!
Mvh Claudio

Skånsk Lifvsnjutare


fat boy

Idag satt jag, Albin, Qi, Moa och Siri i publiken för Big Brother Norge. Vi fick pengar och jag höll på att kissa på mig. Det var trevligt och ska förmodligen göras om!
Mvh Claudio

animal print pants out of control

Mvh Claudio

saker att göra innan döden


Möta Jesus i ett ass race - ✓

Mvh Claudio

en helt vanlig lördagskväll för lifvsnjutarna

Mvh Claudio

OOohohhoh sometimes, i get a good feeling

Jag vill bara börja med att framföra dagens diss, dagens diss går till blogg.ses iPhone-app! Grattis! Skulle igår passa på att spontanblogga medan vi satt på krogen Sjätte Tunnan och avnjöt ett av de godaste ölen jag någonsin druckit. Men så krånglar appen och jag får inte dela med mig av detta till er läsare som satt uttråkade denna fredagskväll. Ni fick hursomhelst veta det nu så jag hoppas ni överlever, det gör jag iaf.
Just nu sitter jag vid min laptop och förtär en kopp hett honungsvatten i hopp om att min hals snart ska tillfriskna. Till detta spelas P3s musikguide medan solen lyser himmelskt genom mina två fönster. Ni tycker kanske att detta är ett ganska ointressant inlägg eftersom det faktiskt inte handlar om något alls speciellt. Men det är bara det att jag känner mig så glad och tillfreds för tillfället och jag känner att varför inte då passa på att blogga och föreviga detta ögonblick i text.
Varför jag är glad vet jag inte riktigt men det kanske är tack vare dosen av lustgas jag fick mig igårkväll som på något sätt sitter kvar i min hjärna, eller så är det för att jag har ett väldigt hemtrevligt, nymöblerat skåp i mitt rum, eller så är det för att det är så ljuvligt väder denna novemberdag, eller så är det helt enkelt för att mina pyjamasbyxor är så otroligt bekväma! Kanske är det inget av dessa men förmodligen så är det allt och mycket mer.
Mvh Claudio

Visste ni att....

....jag är den största Party Rockern på söder. True Story.

lifvsnjutarlogik

- "Sänk volymen!"
- "Jag vet bara hur man höjer!"
- Sänk volymen!
- "Jag vet bara hur man höjer!"

everyday i'm risodling

Vad Albin glömde tillägga i sitt tidigare inlägg var att vi i lördags faktiskt besökte en maskerad och givetvis var vi utklädda! Vi var tillochmed så trofasta att vi gick som Lifvsnjutare! Då undrar ni säkert om det ens behövdes någon utklädnad, svaret på den frågan är nej, egentligen inte men ibland så får man ta vara på stunden oh klä upp sig lite extra. Dessvärre har jag inte hittat någon bild på hur Albin såg ut men han var knappt utklädd så vad gör det! Här får ni iaf en bild på mig i mitt bästa skick.

Detta inlägg är dock inte bara tillägnat risodlare som älskar Heineken. På senaste tiden har det faktiskt framkommit en del klagomål på en inaktiv blogg. Jag kan hålla med om att vi varit lite dåliga på att uppdatera under den senaste tiden men som de flesta vet har det ju faktiskt varit lov! liksom give us a break maaaaan. Självklart är det ändå kul att läsarna verkar gilla vad vi skriver och nu har jag glädjen att meddela att det är dags för skärpning! Från och med nu är vi back on track, förhoppningsvis.

Vi har tidigare frågat efter vad ni vill se mer av här bloggen men utan att få så mycket respons. Vi har fått in några åsikter men vi vill se mer, så tänk efter nu och vänta inte med att kommentera!
Nu ska jag lämna er med en hint om att det inom en snar framtid kommer upp en restaurangrecension, så håll till godo!

Förresten så hittade jag precis en bild på Albin från gårdagen, tyvärr inte under utklätt tillstånd men det var ungefär såhär han såg ut mestadels av kvällen:
Lycklig, sparkcyklig och kändiskåt.

Mvh Claudio

Party Rock

Dags att skriva om helgens raballder. Jag vet att det har varit dåligt med uppdatering men ibland har man helt enkelt inte tid för att blogga. Nu har det dock lugnat ner sig lite och vi är back on track. Jag tänkte börja med att berätta för er bloggläsare att vi nu idag har slagit nytt läsarrkord (Mycket tack vare länkningen från Natans käre bror Nemo). Vi är mycket glada att ha uppnåt detta och hoppas att they enjoy it. Sedan tänkte jag skriva lite om helgen. Ni får som vanligt en lista på vad som har hänt. Jag har inga bilder än från fredagen men det kommer jag lägga in vid ett senare tillfälle.
Lifvsnjutarnas fredag:

Vi befann oss på en klassfest i en lokal vid bågen. Detta hände:
  • Allt startade med en korvfest
  • Qi gifte sig
  • Det "jagades rävar"
  • Danska, franska och tyska var ett populärt sett att komunicera på
  • Albin sov på en vagn
  • Clauds anklagades för att ha kollat på simpsons
  • Många var sexiga och visste även om det
  • Julia ville festa. Hon fick festa.
  • En liten asiatisk flicka hade en förkärlek till Crystal Castles
  • Dmitrij var tjatig
  • Det var knivparty
  • Elina bjöd på päronshots
  • Marshall var foll
  • En ny dans har uppfunnits. Stå och hoppa som en liten flicka.
  • Isak is not attending
  • Vattenpipa ska rökas utan vatten, allt annat är fel
Lördagen:

  • Natan & CO hade fått i sig lite för mycket av det goda
  • Lifvsnjutarna halsade varsin 50 cl öl
  • Kungen av tylösand var på besök
  • Det gästbloggades
  • Bajsa i england är nice
  • Bord är till för att spottas på, allt annat är fel
  • Lifvsnjutarstilen är inte anpassad för alla årstider
  • Barfota är alltid bäst
  • Papperskorgar och containrar fungerar utmärkt att tömma blåsan i
  • Edward Fortyhands börjar bli standard vid det här laget
  • Lifvsnjutarna lyckades hålla sitt urin inne i kroppen under 17 tunnelbanestationer
Bilder kommer imorn ska gå o lägga mig sho

Lifvsnjutartips #8 - Gå Barfota

När du vistas i livet så har du ett antal valmöjligheter. En av de valmöjligheterna är vad du ska ha på dig på fötterna. Nu tror säkert många att jag menar valet av vilka skor/strumpor man ska ha på sig men så är inte fallet. Det finns en annan valmöjlighet.
Barfota eller inte barfota?

Skor skyddar dina fötter från smuts. Vad mer? Ingenting. Tänk dig att du går barfota på en strand vid solnedgången och känner sanden sippra mellan tårna(Hur härligt är inte det?). Man kan även gå barfota hemma, på fester, på stan eller förövrigt vart du vill. Så släpp fötterna fria. Det ökar även blodcirkulationen för ett varmare liv.
//Albin

no shave november

nu är november äntligen här och jag hoppas att ni vet vad det innebär, om inte; klicka på denna länk http://m.facebook.com/?_rdr#!/event.php?eid=165104196915409&__user=1387821920

lifvsnjutarna är självklart deltagare i detta underbara evenemang och vi hoppas att vi får dela vår skäggvärme med dig i denna kalla tid!


RSS 2.0