Hon har ett sätt att säga mhm

Ikväll ska jag dra till grönan och se Jakob Hellman. SÅÅÅJJÄÄÄVVLLLAATTTAGGGAADDD



lifvsnjutartips #4 - murasaki

Är ni hungriga och av någon anledning hamnar på den japanska resturangen Murasaki på Medborgarplatsen har ni kommit helt rätt. Förutom Ben & Jerry's och dubbla cheeseburgare serverar detta stället den godaste maten jag någonsin satt tänderna i.
Jag rekommenderar att beställa in något som kallas Yakiniku, det är råa köttskivor som man själv grillar i en inbyggd grill i bordet man sitter vid! Det finns säkert fler ställen som serverar sån här mat men besöker ni Murasaki kan ni vara säkra på att ni får hugga in på nånting riktigt utsökt!
Den enda nackdelen är ju då att detta är rätt så dyr föda, men tro mig; det är det värt!

Mvh Claudio


double cheeseburger all the way across the sky

Om det finns något jag gillar mer än Ben & Jerry's så måste det vara dubbla cheeseburgare.

Mvh Claudio


tjugo grader

"Vi lever i ett fantastiskt land"
Jimmie Åkesson
"Vi bor i ett fantastiskt land"
- Jimmie Åkesson

sunny day, sundae, sunday

Denna fina söndag har jag spenderat med min käre vän Signe.
Vi hade en liten picknick i lilla Blecktornsparken.

Sen följde vi Albins senaste råd och köpte glass. Jag kan dock tyvärr inte instämma med att den bästa glassens hittas hos AH, enligt mig finns det nästan inget godare än en burk Ben & Jerry's ♥.
Glassen avnjöts till filmen James och jättepersikan.

Mvh Claudio


Lifvsnjutartips #3

ChaChablogen!
Det är dags för nästa Lifvsnjutartips! Detta tips har jag redan avslöjat till väldigt många men det är lika bra att alla ni bloggläsare också får veta. Så det 3e lifvsnjutartipset är:
Ät Glass i Stora Lass


Det finns inget mer lifvsnjutigt att äta än en glass(Speciellt kulglass). Om det är så att du vill hålla formen och inte äta så mycket sötsaker osv. Strunta i att äta godis och tårta och annat men ät fortfarande glass. Tänk er en varm sommardag med glassen i handen och sitta vid en kaj och lyssna på musik. Väldigt härligt. Glass är även väldigt bra att äta när man är bakis!! Om ni inte är några riktiga glassveteraner men vill bli det så kan jag tipsa er om att den bästa glassen i Stockholm hittar ni på AHs glassbar som ligger vid Nytorget i Stockholm. Om ni åker till andra städer så leta efter glassbarer som kallas smultronställen. De brukar vara bra!

I think you and my friends should hang out on the weekends

Chachabloggen!!
Efter en trevlig helg sitter jag nu och äter frukost bestående av yougurt och blåbär. Här kommer en kort sammmanfattning av dagarna och några bilder till det:
Fredag:

Kvällen började med att jag mötte upp Claudio, Malin och Wilhelm. Vi gick sedan ner till popaganda för att stå utanför och lyssna på Is Tropical. Det lät som de var skitbra som på Emmaboda men jag fick höra "The Greeks" från utanför iaf. Sedan kom vi på att vi skulle ta en buss vid slussen om 20 minuter så vi lade på ett kål men vi kom på att vi inte skulle hinna ändå eftersom vi skulle vänta på Neil och Qi men bussarna går varje kvart så whatever. Sen åkte vi till orminge centrum. Vi skulle sedan hitta till ett typ stugområde och sen en strand. Det gick inte så bra så vi tog bussen istället. Sedan var vi nere vid stranden och njöt av det härliga sommarvädret och trevliga människor. Jag badade och Claudio anklagades för att vara homosexuell. Svenska kristallen gjorde även susen och ingen har blivit blind eller dött än vad jag vet.
Lördag:
Lördagen startade med att vi åt sushi på ett fantsatiskt ställe som heter Nooshi och ligger i kulturhuset (finns även vid Åhlens, Fridhemsplan. På Nooshi så kostar en sushi-buffe 99 kr. Då får man hur mycket sushi man vill och även annan asiatisk mat och glass i stora lass. Sedan gick vi till apberget och lyssnade på musik med några. Sedan gick vi till vitan och träffade Anton som skulle hänga med några där. Vi var dock där väldigt kort och gick sedan och köpte utblandning. Sedan gick vi till vitan igen och träffade Sally och hennes kompisar och senare även mina kära småkusiner mfl. Sedan drog vi oss mot popaganda av en anledning som jag inte kommer ihåg. Sedan träffade vi några som skulle till kaknästornet och efter en lång resa där vi bland annat blev lurade till fel station så kom vi fram till en äng där det var några DJ´s som spelade och vi fukkkade ur. Det var mycket trevligt folk och väldigt roligt där så vi var där till 5 och sedan gick vi hela vägen till Gärdets tunnelbanestation...
Alla somnade typ på tunnelbanan men vi kom hem till slut



Nya Lifvsnjutare

Igår var vi i Orminge. Där träffade vi en flicka. Flickan ville bli en lifvsnjutare. Efter en kort utbildning i lärandet till full njutning bestämde vi oss tillslut för att döpa henne till en lifvsnjutare. Till tonerna av Burana döptes hon av sanna ord och svensk kristal vodka över huvudet.
Låt mig presentera den nya lifvsnjutarn:
Elin Nycander



Svensk feststandard

"Idag är lördag, Lördag betyder fest, Fest betyder elkohol"
Anna-Gina


En sista droppe alkohol

Nu i veckan har det äntligen blivit dags för skolan för vissa männsikor. Andra får fortsätta njuta av sommarlovet en vecka till. Claudio började skolan i torsdag så därför var tisdagens hans sista krökdag. Då bestämde vi oss för att dra en sväng till skinnis men det var rätt dött och det var kärlekens berg denna kvällen. Vår härliga boomblaster gjorde dock folk glada men den glädjen höll inte så länge för vi bestämde oss för att dra till vitan sen och hur kvällen såg ut får ni se på dessa bilder:
och slutade såhär:



gratis är gott

Som ett fint avslut på sommaren innan kylan tar över helt annordnar SF varje år utomhusbio i Rålambshovsparken.
I år visas 5 olika filmer
Detta är helt gratis och där bjuds det även på popcorn och sittunderlag! Vodkan kostar däremot 10 kr á decilitern.
Som ett fint avslut på sommaren innan kylan tar över helt annordnar SF varje år utomhusbio i Rålambshovsparken i slutet av Augusti.
I år visas 5 olika filmer, däribland Black Swan och 2 steg från Håkan! Detta evenemang är något ingen sann lifvsnjutare går miste om.
Det är dessutom helt gratis och där bjuds det även på popcorn och sittunderlag! Vodkan kostar däremot 10 kr á decilitern.
Tips! Ta med dig en campingstol för bekvämare sittning och glöm inte varma kläder.
Mvh Claudio

2 flugor i 1 smäll

Chacha bloggen!
I måndags så steg vi upp tidigt på morgonkvisten, närmare bestämt vid klockan 11. Vi skulle göra något vi aldrig tidigare gjort. Vi skulle äta en kebabtallrick på det mycket omtalade kebabstället Palmyra. Först gick vi förbi en koisk där en gammal vän från vår förra skola arbetade och blev bjudna på läsk. Sedan efter en lång men uppfriskande promenad var vi äntligen framme vid Palmyra. Vi hade varit där en gång förut men då endast ätit kebeb i bröd så det var inget märkvärdigt när vi kom in på stället. Kebabtallrickarna kostade 100kr styck...
...dock så gjorde inte det så mycket då tallrickarna var så här stora:
Kebaben var jättegod men den slår inte Kebabkungens kebab.
Palmyras kebabtallrick får 6 av 10 Stråhattar.
Claudio var mesig och orkade inte äta upp sin kebab men han tog min tallrick så det skulle se ut som han hade ätit upp....
Neil var också mesig och åt kebab med bröd
Sedan bar det av till Josefinas som är en soft House-bar på Djurgården. Vi har gott förbi den flera gånger i sommar och alltid velat gå in och chilla där och idag var det dags. Vi satt där och rökte och lyssnade på House och pratade om allt mellan himmel och jord.



bättre sent än aldrig

Här är en liten sammanfattning av min vistelse på Emmabodafestivalen för några veckor sen.
Vill ni se fler bilder från Emmaboda eller resten av min sommar så får ni bli vän med mig på Facebook eller nåt!
Mvh Claudio

sveriges kfc?

När jag fick höra att det ryktades om en KFC-restaurang i Stockholm kollade jag genast upp mer information, då friterad kyckling från Kentucky är en av de saker som står mig närmast i livet. Det visade sig att det fanns ett ställe kallat "Tasty Fried Chicken" (TFC) och att det låg i Tensta. Det fanns inte mycket information på internet men jag lyckades komma över en adress och jag tog med mig 2 mat-älskande vänner på min resa för att kolla upp saken.
Det var en total rip-off av KFC och jag hade inte förväntat mig att smaken skulle vara den samma. Men hursomallt smakade det gott och det duger för mig!
Mvh Claudio

här är den sköna sommar

Under en av sommarens förmodligen varmaste kvällar bestämde vi oss för att ta en lång promenad, från Skanstull ända till Djurgården. På vägen dit hittade vi några medmänniskor som också passade på att ta vara på kvällen.
Mvh Claudio

like a boss

Mvh Claudio

fotbad

Nu är man alltså hemma igen och festivallivet är över för den här gången.
En vacker augustikväll som denna spenderar jag ute på balkongen med mina fötter inbäddade i varmt vatten och skum för att tvätta bort den sista leran som följde med hem. Mvh Claudio

RSS 2.0